Social media adverteren

We bieden een uitgebreid scala aan social media advertenties aan. Ongeacht wat u nodig heeft of wat voor soort bedrijf u heeft : ons team van experts heeft een passende oplossing voor u.

Facebook/Instagram advertenties

Advertenties welke resultaten opleveren!

Facebook advertenties bieden de mogelijkheid tot een van de meest accurate geografische en interesse targets om nieuwe klanten te vinden. Door gebruik te maken van Facebook z’n krachtige advertentie platform zorgen we ervoor dat mensen die uw producten of diensten kunnen gebruiken ook uw bedrijf te zien krijgen voor die behoeftes.

Re-targeting van klanten

Re-targeting werkt wanneer een potentiële klant uw website bezoekt en deze verlaat of afsluit. Later zullen we uw advertenties aan hem of haar laten zien op Facebook. Deze advertenties laten relevante informatie zien (of een speciale aanbieding) welke ervoor zorgt dat ze naar uw site terug willen keren. Dit resulteert in het feit dat uw marketing campagnes een grotere impact hebben met precisie targeting.

Facebook en Instagram succesvol implementeren binnen uw onderneming is een complexe aangelegenheid die overweldigend kan zijn. Dit is waar wij van Alpha Influx aan te pas komen – wij doen het zware werk, zodat u dat niet hoeft te doen. De kosten van onze diensten zorgen ervoor dat we  kunnen werken voor een fractie van wat het u zou kosten om een full-time medewerker in dienst te hebben die uw Facebook advertenties beheert.

Targeting

We zullen de tijd nemen om er achter te komen wie uw ideale klant is. Zodat we ons op een gedetailleerd klantenprofiel kunnen richten binnen Facebook. Deze informatie wordt gebruikt als fundering voor het targeten wanneer we uw FB advertenties creëren en publiceren.

Facebook Advertentie Design

We zullen met u samenwerken om illustraties te creëren voor uw Facebook advertenties die resultaten genereren. We kunnen samenwerken met uw grafisch ontwerper of we beginnen vanaf het begin en doen dit voor u.

A/B Testen

We testen altijd stukken, afbeeldingen, targeting en landingspagina’s voor uw advertenties om er zeker van te zijn dat we de beste combinatie gebruiken welke tot resultaten leiden. We meten exact wat juist wel werkt en wat niet.

Geo-Sociale Campagnes voor Lokale Marketing

Het runnen van lokale gerichte advertentie campagnes welke alleen zichtbaar zijn voor mensen binnen een bepaalde straal van uw bedrijf. Met lokale marketing advertenties kunnen we ons richten op, en communiceren met iedereen die zich in de buurt van uw onderneming bevind. Hierdoor kunnen we hun een aanleiding geven om uw bedrijf op locatie te bezoeken in real-time.

Campagne beheer

We kunnen het allemaal voor u doen, van ontwerp tot management. We gebruiken data van de campagnes en zullen deze continue aanpassen en verbeteren zodat desbetreffende campagnes blijven aansluiten op uw doelen.

FaceBook Video Advertenties

Het combineren van Facebook video advertenties met re-marketing is een van de beste manieren om doelgerichte, betaalbare en hoge conversies van bezoekers richting uw website te realiseren.

Advertentie Rapportages

Wij zullen tientallen data punten vergaren en analyseren over uw advertentie campagnes. U kunt denken aan CTR, CPC, sociaal bereik, sociale betrokkenheid, frequentie en de kosten per conversie. Wij zullen u deze rapportages over het succes van uw campagnes toezenden, zodat u te allen tijde op de hoogte bent van hoe uw campagnes ervoor staan.

 

Let wel, wij zijn niet geaffilieerd met Facebook. Wij zijn een onafhankelijke onderneming en we volgen de Facebook advertentie voorwaarden in de naam van onze clienten.

Ik wil graag een kennismakingsgesprek

We gaan graag het gesprek met u aan om te kijken of we een match zijn.