Uw vertrouwde marketing partner

We zijn een resultaat gedreven online marketing bureau gevestigd in de gemeente Lansingerland. Wij zijn erg trots op onze online strategieën die we implementeren om meer bezoekers voor uw website te genereren. De volgende stap hierin is het omzetten van bezoekers naar leads om uiteindelijk meer verkopen te realiseren.


Hoe doen we het?

We zorgen voor meer bedrijfsresultaat door gebruik te maken van re-targeting strategieën, zoek intenties en geautomatiseerde sales funnels. De combinatie van e-mail marketing, Facebook en Google re-targeting advertenties met als toevoeging hoogwaardige converterende landing pagina’s. Hierdoor kunnen we een drastische toename creëren op uw rendement over de investering

Of u nou een B2B onderneming bent op zoek om leads van hoge kwaliteit te vergaren online, of een webwinkel (eCommerce) die op zoek is naar meer online verkopen. Ons team van specialisten helpt u om uw doelgroep te bereiken en deze om te zetten in nieuwe klanten. Al hoewel geautomatiseerde sales funnels, Facebook/Instagram advertenties en Google Ads onze core business zijn. Hebben we een divers team van online marketing specialisten die u helpen met het uitbreiden van uw merk en onderneming.


Onze Commitment – Resultaat drijven

Natuurlijk, u wilt aanwezig zijn op social media, meer marktbekendheid vergaren en hopelijk meer betrokkenheid van fans en volgers. Maar het gene dat zorgt voor omzetverhoging is het omzetten van die marktbekendheid en betrokkenheid in echte bezoekers naar uw website. Deze bezoekers komen op uw site om meer informatie te vinden over uw bedrijf en product/dienst en welke uiteindelijk uw klant worden.

Het zijn nieuwe inkomsten als een resultaat van onze samenwerking. Dat is het enige dat telt voor onze teamleden. Het is ook dat gene dat telt voor onze klanten.


Onze Missie

Het leveren van resultaat gedreven online marketing diensten aan klanten die niet de mankracht, middelen, tijd en expertise hebben om een meetbaar resultaat te behalen met online marketing.


Onze Waarden


Relaties:
De relatie met de klant staat centraal


Verbeteringen:
Constant


Creativiteit:
Het genereren van frisse resultaat gedreven ideeën voor klanten


Integriteit:
Het juiste doen en doen wat we zeggen.


Veranderen:
Omarmen en aanpassen aan verandering.


Plezier:
Werken is leuk!


Neem vandaag nog contact met ons op om erachter te komen of we uw bedrijf kunnen helpen.

Kennismakingsgesprek

Vul het contact formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.